Olihan nihkeetä aluksi! Syksy on päästy treeneihin vähän turhan harvakseen ja nyt Riva oli alkuun ihan päiväkävelyllä. Lopulta sen verran irtosi että saatiin Jenni ylös metsästä, ilmaisu oli kuitenkin yllättävän hyvä.

Toisella kierroksella sitten erilaiselle alueelle, JAIKOn kenttää jossa muutamia kontteja ja pikkukatoksia sekä erilaisia tavarakasoja. Nyt vähän viritin Rivaa ennen alueelle menoa, haukutin. Lähti heti vähän erilaisella asenteella ja Jenni löytyi alta aikayksikön, nyt vain lyhyt ilmaisu. Sitten käytiin kentän toisella puolellakin tsekkaamassa yksinäinen pikkukatos, jossa olin itse aiemmin ollut parille koiralle. Merkkasi selvästi että täällä on oltu, mutta toista maalimiestä ei löytynyt.

Palattiin sitten sille puolelle kenttää, jossa oli useampia tönöjä ja etsittiin uudelleen sieltä, mutta ei mitään reaktioita. Lopulta kaverit vinkkasi että tule pois, sulla on tuo yksi kulma kokonaan tarkistamatta. Daa, kun ei siellä ollut rakennelmia, jumalattoman isoja hiekkakasoja vaan, niin eihän ohjaaja noteerannut että nekin pitäisi tarkistaa... Kun siirryttiin sinne päin niin Riva saikin nopsaan hajun ja löysi Karin sieltä kasojen välistä, ilmaisu ok. Eli omassa kokonaisuuden hallinassa olisi kovasti parantamisen varaa. Koira onneksi toimi jo paremman oloisesti.