Saavutus tämäkin, torstain tottistreeneissä onnistuin junnaamaan pysähdyksiä niin että sain Rivan paineeseen. Ja tyhmintä on se että alkuun saatiin onnistumisia, vaikka vaihtelin istumisen ja seisomisen kanssa pysähdyksiä, mutta se ei riittänyt mulle vaan jatkoin ja jatkoin  :-( Sivuhuomiona seuraamisesta, painoi vähän jalkaan, mutta teki sitä alusta alkaen joten paineistumisesta se ei johtunut.

No, pikkuisen leikkiä ja tunnelman vapautusta ja siihen vielä helppo onnistunut pysähtyminen. Sitten häiriöpaikallaoloa Annan treenatessa Lakin kanssa. Alkuun piipittelyä ja muuta levottomuutta, pysyi sentään kuitenkin aloillaan. Pyrin palaamaan palkkaamaan silloin kun oli hiljaa ja rauhallisesti ja loppua kohden olikin jo parempi.

Tänään sitten kotosalla etsittiin rennompaa asennetta. Leikittiin alkuun sukkamötköllä ja haukutin Rivaa. Tarjosi hienoa haukkusarjaa, tuon kun saisi siirrettyä hakumetsään! Sitten pysähdyksiä, ei mitään ihme ongelmaa taas kun ei ollut painetta. Vaihtelin istumista ja seisomista ja välillä palasin koiran luokse palkkaamaan, välillä otin luoksetulon ja siitä ohiheitolla palkan. Yritin nyt olla mahdollisimman selkeä ja kertoa koiralle että milloin se tekee oikein.