Eilen illalla taas aika pienellä porukalla Koirakorvessa. Koska muut oli suunnitellut vain ilmaisutreenejä kentällä, niin otin Rivallekin treenin kentällä, maalimiehet vain kentänreunan ojaan ja pusikoihin piiloon. Viides treenikerta "solmun" jälkeen ja ensimmäistä kertaa kolme pistoa peräkanaa.

Vasemmalla ensin Katja, ei ilmaisua vaan suorapalkka (puolikas jauhelihapihvi). Menin koiran ja maalimiehen luo ja kytkin koiran. Katjan syötellessä pihviä pieninä murusina hitaasti Riva jo kiirehti häntä vaatien namia haukahtamalla. Pihvin loputtua Katja jäi paikoilleen ja minä vein kytketyn koiran keskilinjalle. Seuraava lähetys oikealle, vähän jännitti että lähteekö koira suoraan vai yrittääkö takaisin vasemmalle puolelle kun ei oikealle puolelle annettu mitään apujakaan... Rivä lähti kuin lähtikin suoraan :-) ja paikallisti Paulan, tänne lyhyt (~5 haukkua) ilmaisu. Palkkana toinen puolikas jauhelihapihvistä ja hömpötykset, sitten samaa matkaa keskilinjalle. Katja oli sillä aikaa siirtynyt vasemmalla puolella uuteen paikkaan, lähetys ok ja suorapalkkana ensin iltaruoka ja sitten leikkiä mötköllä.

Ei ihan se mitä olin suunnitellut, mutta ihan hyvä treeni. Rivan asennemuutosta haussa nyt kuvaa ehkä sen käytös tuossa loppuleikissäkin. Aiemmin sen kiinnostus leikkiin ja leluun lopahti oikeastaan välittömästi sen voitettua leikin, ellei maalimies ollut todella aktiivinen saadakseen leikin jatkumaan. Nyt se sen sijaan kanniskelee lelua, retuuttaa sitä ja tulee tarjoamaan maalimiehelle uutta leikkiä varten vähemmälläkin.