Bardille aamuruoka jäljelle, uuteen maastoon ei lähimetsään. Heti huomasi että kun lähdettiin kotiympyröistä niin ohjaajallameni pasmat sekaisin ja unohdin jälkimerkit.

Jälkipohjana nätti mustikkatyypin metsä, n. 80 m pikkuisen kaarrellen maaston mukaan mutta ei isompia kaarroksia tai kulmia. Alkuun pikkupätkälle namit joka askeleelle, sitten vaihdellen joka 3-5 askeleella ja loppuun vähän isompi läjä. Sai vanheta sen aikaa kun tein Rivalle esineruudun.

Onnistuin ilman merkkiäkin viemään koiran suht oikealle kohdalle jäljen aloitukseen ja Bardi hoiteli homman siitäeteenpäin mallikelpoisesti. Toin sen kohtisuoraan jäljen sivusta, mutta ei sen kummempaa janaa, ja se selvitti omatoimisesti mihin suuntaan lähteä. Jäljesti ihan kuten normaalistikin, vauhti oli sopiva eikä alussakaan yrittänyt ryysätä. Myös tyhjät pätkät meni nätisti eikä vauhti niilläkään noussut.

Jälkiä voisi varmasti pidentää ja vähentää nameja. Rinnalla voisi alkaa ottaa esineilmaisuharjoituksia, jos se tuota rataa etenee niin niitäkin pitää alkaa ottaa jäljelle.