Pönttövuoressa sähkölinjalla, kova tuuli, joka pääsääntöisesti keskilinjan suuntaisesti. Seitsemän pistoa; neljä maalimiestä ja kolme tyhjää. Suorapalkka, tyhjä, tyhjä, 30 haukun ilmaisu, suorapalkka, tyhjä ja viisi haukkua.

Eka maalimies ok, tyhjät ok, ei mitään loistavia mutta ei huonojakaan. Tyhmästi yritin tehdä toiselle tyhjälle liikkuvaa lähetystä koiran palatessa ensimmäiseltä tyhjältä keskilinjaa pitkin, jouduin ottamaan sen uusiksi, silloin meni ihan ok. Vastakkaiselle puolelle olisin voinut muuten tehdä liikuvan lähetyksen, kun koira palasi tyhjältä kohtisuoraan keskilinjalle, mutta olimme edenneet jo pidemmälle kuin missä seuraava maalimies oli ja jouduin siirtymään koiran kanssa keskilinjalla. Ilmaisu ok.

Ilmaistun maalimiehen jälkeiselle pistolle oli suuria vaikeuksia lähteä, kaksi ensimmäistä oli reilun kymmenen metrin kiekkauksia ja sitten takaisin, kolmannella irtautui hitaahkosti mutta muistutti jo pistoa, ei vaan jostain syystä saanut hajua maalimiehestä. Neljännellä sitten löytyi maalimies, lähti lähetyksellä mutta oli vähän turhautuneen oloinen. Hömpöteltiin sitten maalimiehen luona vähän pidemmän aikaa. Seuraavana suunnitelmassa oli tyhjä ja arvoin jo että pitäisikö muuttaa suunnitelmaa ja ottaa viimeinen maalimies ja jättää se kolmas tyhjä pois. Päätin kuitenkin ottaa suunnitelman mukaan ja Riva lähtikin tyhjälle pistolle oikein hyvin, reippaasti ja suoraan! Annoin sen työskennellä jonkin aikaa ja kutsuin sitten pois ja lähetys viimeiselle maalimiehelle. Lähti hyvin ja löysi nopeasti, haukku ei enää kauhean hyvin irronnut.

Opettavainen treeni meille molemmille.