Nyt oli sitten tavoitteena nollata viikonlopun treenit ja saada molemmille taas hyvä mieli. Siinä onnistuttiinkin, mutta tässä taas on vaarana se että treenit menee vaan pelailuksi eikä edistystä tapahdu.

Eteenmenoa niin että pidin Bardia kiinni ja heitin pallon. Parilla ekalla kerralla annoin mennä perään jo ennen kuin pallo pysähtyi ja sitten muutama niin että pidin koiraa hetken pallon pysähdyttyä ennen kuin laskin sen. Yhden kerran jopa käskin Bardin istumaan ennen kuin laskin ja silloinkin eteni reippaasti ja suoraviivaisesti.

Sitten vähän pelailtiin ja opeteltiin kohdistamaan ote narupalloon eikä mun käsiin. Bardi ei vielä tainnut oivaltaa että "tsap" oli lupa iskeä kiinni, mutta otteet alkoi kohdistua palloon tai naruun mun käden sijasta ja koiralla oli hauskaa. Annoin voittaa aika nopeasti kun piti kunnolla kiinni ja vastusti.

Bardi pääsi vielä toiselle kierrokselle kentälle, kun unohdin ottaa noutokapulat mukaan kun lopetin Rivan kanssa. Otettiin sitten muutamia vauhtinoutoja niin että pidin pannasta ja annoin käskyllä luvan mennä jo ennen kapulan pysähdystä ja Bardin otettua kapulan ja tullessa vauhdilla kohti, heitin narupallon. Jatkettiin niin että heitin vuorotellen kapulaa ja narupalloa, Bardi otti kapulan reippaasti ja paluuvauhdissa näki kuinka se jo ennakoi seuravaa heittoa. Hyvin pysyi myös kapula suussa siihen asti että narupallo lensi, ei alkanut tiputella sitä liian aikaisin. Sitten muutama vähän hallitummin eli luovutukseen asti. Autoin vähän pakittamalla ja käsillä oikeaan paikkaan. Istumisen jälkeen en ottanut luovutusta vaan rohkaisin Bardin hyppäämään vasten ja sitten pakittelin ja yritin saada vahvitettua Bardissa sitä että sitä pitää oikein aktiivisesti tyrkyttää mulle. Lopuksi kapulan vaihto narupalloon.

Hyvä mieli molemmilla.