Ohjausharjoitus, tai sen yritys. Rivalle kolme maalimiestä, jokaiselle lähetys niin että jätin Rivan muutaman metrin päähän vinosti lähetyskohdasta ja kutsuin siitä ja yritin lähettää pistolle. Ajatus oli hyvä mutta ei käytännössä ihan onnistunut. Viimeinen oli jo vähän sinne päin, mutta muilla yhtä ja toista sähläystä. Siitä johtuen etenemiset maalimiehille ei ollut ihan yhtä suoraviivaisia kuin parissa viime treenissä, mutta meni kuitenkin riittävän syvälle ja sähläyksistä huolimatta into säilyi.

Ensimmäiselle ja viimeiseille 30 haukun ilmaisut ja keskimmäiselle, jossa oli uusi maaliMIES, lyhyt kahdeksan haukun. Ilmaisut oli nyt parempia kuin parissa viime treenissä, uudella maalimiehelläkään ei ollut mitään epäröintiä tai säätöä ilmaisussa.

Pitänee tehdä itsekseen muutamia kuivaharjoituksia ohjauksesta, helpompi testailla erilaisia vaihtoehtoja. Mutta en vielä luovu ajatuksesta että saisin ohjattua Rivaa vauhdissa silloinkin kun se ei tule ihan optimisti kohtisuoraan keskilinjalle juuri siinä kohtaa missä minä odotan.