Rivalle risteilypainotteinen harjoitus, viisi pistoa- tyhjä, suorapalkka tyhjän hämypiilon takana, tyhjä, tyhjä ja suorapalkka. Lähetykset tyhjien jälkeen pääsääntöisesti vauhdista keskilinjan yli. Ja riskillä kokeilin laittaa molemmat maalimiehet valmiiksi.

Ensin ne puutteet eli Riva olisi voinut työskennellä syvemmälle pistoilla ennenkuin kääntyi etenemään aluetta. Toisaalta, nytkin se meni riittävän syvälle eli ei ne mitään ihan tynkäpistoja olleet. Tyhjiltä jouduin kaikilta kutsumaan sen pois, muuten olisi edennyt aluetta eteenpäin vaikka kuinka pitkälle (=todennäköisesti maalimiehelle asti). Ja hyvää oli koiran viretila ja motivaatio, että mä jaksan olla onnellinen tuosta :-)). Vaikka harjoituksen pääpaino oli tyhjissä, ei koira ollut moksiskaan. Vauhdista lähetykset meni pääsääntöisesti hyvin, vaikka otin riskillä niinkin että laitoin koiran vauhdista vaikka ei tullut keskilinjalle kohtisuoraan, vaan mun edeltä. Kääntyi kuitenkin ja eteni hyvin lähetyksen suuntaan. Yhdessä mokasin itse eli en ollut katsonut mitä on edessä kun vedin koiran linjan yli ja pistin sen suoraan päin puuta... Siitä uusi lähetys sivulta, mutta ei haitannut koiraa. Viimeiseltä tyhjältä Riva taisi saada hajun maalimiehestä, mutta malttoi tulla kutsusta mun kautta eikä ylittänyt keskilinjaan omin päin.

Mä luulen että tuo alueella eteneminen korjaantuu kunhan saadaan vähän enemmän ihan tällaista risteilyharjoitusta ja koira oppii että tarkoitus ei ole painaa metsässä vaan etsien vaan välillä käydä näyttäytymässä mullekin. Ja edelleen vahvistetaan irtautumista suoraan riittävän syvälle. Nyt jo sen verran positiivista että Riva tarkasti tyhjän piilon ja sen jälkeen osasi jatkaaetsintää irtautumalla syvemmälle sen sijaan että olisi jo hämypiilolta kääntynyt etenemään aluetta.