Kevään ekat hakutreenit. Savion tie oli kelirikossa, joten Pönttövuoreen.

Rivalle kolmessa osassa treeni. Ensin yksi maalimies vasemmalle, vastatuuleen, lyhyt parin haukun ilmaisu. Sitten Riva hetkeksi autoon ja toisen koiran treeni välissä. Sitten Rivalle muuten samanlainen kuin ensimmäinen, mutta oikealle puolelle, myötätuuleen. Ja Riva taas hetkeksi autoon odottamaan ja toinen koira välissä. Ja Rivalle viimeiseksi kaksi pistoa, ensimmäinen tyhjä oikealle ja toinen vasemmalle jossa lyhyt ilmaisu. Palkkana kahdelta ekalta nameja ja viimeiseltä aamuruoka sekä lelu.

Ihan ekaksi ohjaaja voisi muistaa että Riva pitää aina kusettaa ennen treeniä. Piti vähän merkkailla töiden lomassa, mikä ei ole kovin hyvä juttu... Ja pk-liivit pitää etsiä, nyt ne oli talven jäljiltä jossain jemmassa ja Riva metsässä ilman "työvaatteita".

Loppujen lopuksi koiran työskentely oli kuitenkin ihan ok. Lähetykset meni hyvin ja lähti reippaasti pistolle. Ilmaisut kuulosti ihan hyviltä, tosin toisella pistolla aloitti Katjan mukaan pienellä viiveellä. Tyhjällä eteni puoliväliin aluetta suoraan, sitten viistosti eteenpäin eikä ihan riittävän syvälle, mutta muuten ok. Palkkasin parilla namilla keskilinjalla ennen kuin lähetin toiselle pistolle, jonne lähti ihan hyvin. Maalimies oli suht lähellä eli helppo löytö.

Työskentely ei ollut ihan niin intensiivistä kuin voisi, mutta ei huonoakaan, pannaan talviterän ja ohjaajan huonon valmistautumisen piikkiin. Jatkossa syviä pistoja, että saadaan vahvistettua irtoamista tyhjilläkin riittävän kauas. Ja rakennetaan noita tyhjiä, seuraavalla kerralla vaikka ensin kaksi pistoa, molemmilla maalimiehet, toisella kierroksella sitten kolme, joista yksi tyhjä.