Taisi viime viikon pakkaset (viikko sitten tiistaina meillä oli aamulla -36 astetta pakkasta...) hyydyttää orastaneet treenihalut, ei ole tullut tehtyä yhtään mitään koirien kanssa. Paitsi nautittu siitä kun ulkona tarkenee taas olle pidempääkuin ihan pikaisesti pistäytyen, eikä iltaisin tartte ihan samanlaisella urakalla lämmittää uuneja että tarkenee.

Jenkeissä on taas näyttelykoirien kerma kerääntynyt Westminsterin näyttelyyn. Me täällä rapakon takanakin voimme kurkistaa miltä siellä näyttää: videoita.

Katsottuani tuon nahkakehän videoklipin (ROPin valinnasta) en voi todeta kuin että jos tuossa on parhaiden parhaat niin huh huh! Aussiekehässä tuttu linja jatkui, suurin osa koirista merlejä isoilla valkoisilla merkeillä, muutama musta trikki koira oli eksynyt sekaan. Ei yhtään punaista tai pienillä valkeilla merkeillä, tai musta-valkoista tai muuta "erikoisempaa". Eipä olisi meidän Rivalla kehiin asiaa tuolla, ei sillä että sen muutkaan avut "riittäisivät" Jenkkikehiin ;-P, noiden rinnalla se on kevyt ja siro...