Mikähän hetkellinen mielenhäiriö nyt iski? Otin Bardin kanssa pikkuisen tottista kotipihassa.

Lähinnä luoksetuloja, alkuun maahanmenosta ja sitten muutama myös istumisesta. Nyt selvästikin pitää alkaa harjoitella Bardin kanssa myös sitä että ei joka kerta kun jätän sen paikalleen, kävelen vähän matkan päähän ja käännyn, ole tarkoitus tehdä luoksetuloa. Luoksetulokäsky (sama "hit", jota käytän Rivalla) ei ole sille vielä selvä. Noista paikallaoloista Bardi on nyt tullut aika kivasti eteen istumaan, ei ihan niin lähelle kun toivoisin, mutta pääosin suorassa. Ei punkea niin paljon vinoon kuin joskus aiemmissa harjoituksissa.

Alunperin oli tarkoitus tehdä kaikki maahanmenosta, kun edellisessä harjoituksessa tein istumisesta, mutta pitihän sitä sitten loppuun kokeilla myös Bardin käskyjen erottelukykyä, eli vaihdoinkin maahanmenon istumiseksi. Aika kivasti tuo näytti ne erottavan.

Mä kirjoitin joskus aikoja sitten tuosta paikallaolon vaikeudesta pikkunahkalla. Nyt on kuitenkin paikallaolon suhteen edetty aika hurjasti, vaikka sitä en tänne ole tullut kirjoittaneeksikaan. Sitä kun on taas harjoiteltu pääsääntöisesti ruokakupin kanssa päivittäin. Nyt siis Bardi pysyy jo paikallaan vaikka ah-niin-houkuttelevaa ruokaa käsitellään sen nenän edessä. Jopa niin että kun aloitan ruokien laittamiset, pistän Bardin ja Rivan ensin paikallaoloon, laitan rauhassa kupit valmiiksi, vien ensin Karmalle omansa ja sitten Rivalle ja viimeisenä Bardi-pikkuiselle. Tämä osoittaa Bardilta kyllä jo melkoista itsehillintää, kun muut saa jo aloittaa syömisen, mutta pikkunahkan pitää malttaa odottaa.