Bardille 50+50 metriä, ysikymppinen kaarros, namit edelleen joka askeleella. Jälki ehti vanhentua sen verran mitä mulla meni Rivan jäljen tekoon. Ruokanappuloiden seassa nakinpalasia, jotka erottuivat aika selvästi maasta.

Lähtö janana, pituutta huikeasti reilu metri. Istutin Bardin kohtaan jossa jälki oli suoraan edessä  ja ensimmäiset jälkinamit oli siitä kohdasta myös noin metrin päässä jälkeä pitkin. Bardi ei olisi millään malttanut istua hetkeä paikallaan, mutta kun lähetin sen kädellä näyttäen ja käskyllä "jälki" liikkeelle, niin nenä meni heti maahan ja teki tosi tarkasti töitä. Selvitti janan hienosti, eteni kunnes tuli jäljen päälle ja lähti ihan oikeaan suuntaan ja löysi ensimmäiset namit. :-) Ensimmäinen suora edettiin sitten rauhallisesti ja tarkasti, liina koko ajan löysällä. Bardi ei myöskään näöllä etsinyt nameja, kyllä ne makkaratkin nousi ihan nenällä. Kaarros meni vaikeuksitta. Kaarroksen jälkeen tuuli oli pääosin vastainen ja vauhti alkoi nousta kun koira sai hajun edellä olevista nameista. Pidin sitten pikkuisen vastaan liinasta ja jäljestäminen rauhoittui ja tarkentui ja loppupätkäkin meni hyvin.

Aivan uskomatonta miten rauhallisesti ja tarkasti tuo pikkunahkiainen osaa työskennellä. Vaikka on muuten melkoinen elohiiri, niin jäljellä ei sählätä!