Sovittiin Katjan kanssa tottistreffit raviradalle ja ensin otin Bardin kanssa. Uusi paikka alkuun vähän häiritsi, keskittyminen ei ollut ihan paras mahdollinen, mutta kun vähän aikaa oli ehditty touhuta alkoi keskittyminenkin parantua.

Ihan peruskauraa, eteenistumisia ja perusasentoa. Eteenistumisissa taas takapuoli punkesi kovasti vasemmalle (minusta katsottuna, koiran oikealle). Suoriakin asentoja saatiin sitten kuitenkin aikaiseksi kun vähän kokeiltiin. Ihan pakittamalla ja namilla koiraa vedättäen. Olen aiemminkin kiinnittänyt huomiota että jopa namia käsistä ottaessaan se aina ottaa sen niin että pää kääntyy samaan suuntaan sivulle, hassu koira.

Sitten perusasentoa, nämä vaikuttaisikin olevan paremmalla tolalla. Ihan pieniä heittoja joko niin että takapuoli oli ulospäin tai mun takana, mutta pääsääntöisesti suorassa ja riittävän tiiviistikin. Katja kommentoi että näyttäisi ottavan vihjettä enemmän mun vartaloavusta kuin kädestä. Bardille ei lähelletulo ole ihan helppoa, sama juttu oli Jambin kanssa. Hassua sikäli, että kotioloissahan molemmat tykkää olla ihan kainalossa.