Upea keli ja aamupäivällä otin Rivan ja käytiin pienellä lenkillä ja otin vähän tottisjuttuja samalla. Luoksetuloja lennosta, maahanmenoja kauempana minusta ja lopuksi vielä eteenmenon.

Luoksetuloissa vaihtelin ohijuoksuja ja eteenistumisia. Vaikka Riva sai toistojen välissä huheltaa ja haistella mielensä mukaan se reagoi luoksetulokäskyyn välittömästi ja tuli täyttä vauhtia, hieno juttu. Jos en heittänyt lelua ohi se tuli ilman apuja eteenistumiseen eli hyvä sekin. Maahanmenoja pitäisi muistaa aina välillä harjoitella tuolleen lennosta kauempana minusta, pari ekaa oli vähän sellaisia "ai mitä sä meinasit?", mutta kyllä nekin alkoi sujua. Eteenmenon tein niin että pudotin kävellessä lelun ja vähän matkan päässä käännyttiin ja lähetin Rivan eteen. Eteenmeno oli ok, vaikka on tosi pitkä aika kun viimeksi on tehty sitä enkä nytkään viritellyt koiraa mitenkään. Eteenmenoon en ottanut maahanmenoa vaan kun Riva otti lelun kutsuin sen takaisin ja leikittiin.

Kotipihassa sitten laitoin Rivan paikallaoloon ja häiriköin puhdistamalla lumia auton päältä (Rivan tykkää leikkiä lentävällä lumella). Ihan ok, yhden kerran piippasi ja käänsi takapuolen toiselle lonkalle, mutta sitten taas oli ihan rauhassa.

Ja lopuksi taas kahden lelun leikkiä. Mun ajoitus oli parissa ekassa heitossa vähän pielessä, mutta sitten sain rytmistä kiinni ja saatiin monta hyvää heittoa niin että Riva kantoi lelun ihan mun jalkojen juureen. Viimeisen heiton jälkeen annoin sitten purra leluun ja taisteltiin pikkuisen ja kun olin saanut pannassao levasta narusta kiinni annoin Rivan voittaa lelun ja läksin juoksuttamaan sitä. Juostiin pari kierrosta niin että Riva kantoi lelua. Pysäytyksen jälkeenkin se piti lelua hetken! Ei pitkään, sen verran että silitin pari pitkää vetoa mutta piti kuitenkin, tähän asti Riva on tiputtanut lelun välittömästi kun pysähdytään. Jäähdyttelylenkillä tuntui että Riva jäi juuri sopivaan mielentilaan, se piti kontaktia mutta ei kärttänyt leluja tai käskytystä.