Rivalle n. 150 m pitkä, oikealle 90 asteen kaarroksen tekevä jälki iltapimeällä, 10 esinettä. Ajoin samantien kun taivaalta alkoi heitellä jotain kiinteämmän oloista tavaraa, lämpötila nollan paikkeilla. Tulipahan taas pitkästä aikaa kokeiltua miten sujuu tuo koiran perässä kulkeminen ja sen lukeminen otsalampun valossa. Ne heijastin-jälkimerkit oli mainioita, pitäisi vaan tehdä lisää.

Esineistä nousi 7 kpl. Alkupuolella oli sivutuuli ja Riva ajoi jonkin verran tuulen alla jälkeen nähden, mutta useimmissa kohdissa siitä näki selvästi kun se sai esineen hajun ja se nousi oma-aloitteisesti jäljen päälle paikallistamaan esineen. Olisi kyllä taas jatkanut esine suussa jäljestämistä, ellen olisi antanut tuo-käskyä. Ensimmäiselle suoralle jäi kaksi esinettä, muovinen kahvimitta ja ompelulankarulla. Kaarroksen jälkeen tuuli tuli takaa ja Riva työskenteli paremmin jäljen päällä, mutta tälle pätkälle jäi perinteinen jälkikapula. Palkkasin runsaasti esineiden tuonnista.

Mietin hetken mitä tekisi kun esineitä jäi ja vein Rivan sitten uudelleen jäljen alkuun. Vähän se oli hämmentyneen oloinen, mutta lähti ihan ok jäljelle uudelleen ja ilmaisi sitten sen ompelulankarullan. Palkkasin tästä erityisen isoilla kehuilla ja syötin kaikki mitä taskuista löytyi ja lopetettiin jälki siihen.

Taisi sitten olla tämän talven jäljenajot kelien puolesta siinä.