Rivan kanssa yritin hioa sitä noudon jälkeisen perusasennon ennakointia, mutta nyt ei meinannut onnistua millään. Tai oikeastaan kun otin pari ekaa toistoa niin että jätin koiran kapulan kanssa ja kutsuin siitä luovutukseen, ne meni hyvin. Sitten kun otin koko noudon ja toistoja tuli muutama niin alkoi mennä vaan pahemmaksi. Kapulalle mennessä tuli hurjat murinat, tuodessa hyvin epätyypillistä kapulan pyörittelyä ja tosiaan ennakoi jopa tavallista pahemmin sitä sivullesiirtymistä. Sain kuitenkin lopuksi muutaman suht siistin suorituksen joten lopetettiin siihen. Jostain nyt tuli liikaa painetta.

Välissä sitten vähän leikittiin. Sain muutaman ihan suht onnistuneen heiton tuossa kahden lelun leikissä, mutta kyllä se Rivan kanssa on tarkkaa puuhaa. Siinä vaiheessa kun se lelu suussa kääntyy mua kohti mä en saa liikahtaa enää milliäkään, tai lelu tippuu just siihen ja mä en millään ehdi siihen ennen kuin pitäisi taas olla paikallaan valmiina.

Lopuksi aloiteltiin liikkeestä seisomisen opettelua, tää on jotenkin jäänyt meillä aiemmin opettelematta... Otin nyt ekaa kertaa seuraamisesta niin että käsky, käännyin koiran eteen ja annoin oikeasta kädestä namin. Toisto toistolta etäännyin sitten pysähdyksen jälkeen takaperin kauemmas ja kauemmas, toistin välillä käskyn ja kävin palkkaamassa koiran kun se pysyi paikallaan. Onnistui hyvin, pisimmillään pakitin jo varmaan kymmenen askelta ja Riva pysyi varmasti paikallaan. Tästä on hyvä jatkaa, nyt pikkuhiljaa vähennetään apuja tuossa pysähtymisvaiheessa.