Märässä ja koleassa kelissä Rivalle pieni motivaatiotreeni. Alla viime viikonlopun peha-koe, mutta ei tuo kyllä mitenkään ihmeemmin motivaatioon näyttänyt vaikuttavan. Vaikka aikoinaan motivaation kanssa on ollut ongelmia, niin nyt se näyttäisi hämmästyttävän hyvin kestävän. Toisaalta, ei kannata tuudittautua etteikö ne voisi vielä joskus palata...

Molemmista etunurkista taputukset/huikkaukset ja sitten vein Rivan hetkeksi pois. Sillä aikaa vasemmanpuoleinen maalimies siirtyi etunurkasta parisenkymmentä metriä eteenpäin. Oikealla maalimies jäi nurkkaan ja se otettiin ensin. Eteneminen ei ollut ihan suora, painoi aluetta viistosti eteenpäin ja sieltä sitten pyörähti takaisin kohti nurkkaa, jostain syystä muillakin koirilla näytti olevan samanlaisia kuvioita samalla puolella. Suorapalkka.

Vasemmalle eteni sitten hienosti suoraan eteenpäin, mutta joutui tekemään  hetken töitä ennenkuin eteni aluetta riittävästi ja nosti maalimiehen. Ilmaisu vajaa parikymmentä haukkua, kuulosti ihan hyvältä. Palkkana iso purupatukka ja loppuhömpötykset koko porukalla metsässä.