Aamulla, 30 + 50 + 30 m, kaksi tiukkaa ysikymppistä kaarrosta ja vanheni noin puoli tuntia. Nameja vaihdellen joka askeleella ja joka toisella/kolmannella.

Jäljen nosto oli ihan hyvä, Bardi lähti lähetyksessä pikkuisen vinoon niin että ei tullut jäljelle ihan kohtisuoraan, mutta otti jäljen hyvin. Jäljestäminen oli kuitenkin alkuun aika sähläävää, vauhti ei noussut mutta Bardi teki paljon tarkistuksia jäljen molemmin puolin. Ensimmäisestä kaarroksesta mentiin vajaa kaksi metriä yli, Bardi korjasi kyllä hyvin takaisin jäljelle omatoimisesti. Toisella suoralla jäljestys alkoi jo vähän rauhoittua ja toinen kaarros mentiin nätisti. Kolmas suora oli sitten jo likimain normaalia Bardia.

Tuli taas ahnehdittua liikaa kerralla :-(. Olisi pitänyt valita otetaanko uutena asiana namien harventaminen vai jäljen vanhentaminen, eikä lykätä molempia samalle jäljelle. Luulen että alun epävarmuus johtui nimenomaan tuosta jäljen vanhentamisesta, sillä viimeinen suora oli kokonaan namitettu vain joka kolmannelle askeleelle ja se meni kuitenkin kaikkein parhaiten. Vaikka ekasta kaarteesta mentiin vähän yli, niin niihin olen suht tyytyväinen. En usko että Bardilla niiden kanssa tulee mitään isompia ongelmia olemaan, se on kuitenkin sen verran tarkka normaalisti työskentelyssään että mitään pahoja hukkia ei pitäisi tulla.