Mulla oli Rivalle muita suunnitelmia, joten Bardi pääsi hakutreeneihin.

Suunnitelma oli kolme maalimietä hei-huudoilla. Bardille ei muistaakseni ole aiemmin tehty näin ja vähän oli punainen lanka hukassa, tosin maastokin oli aika hankala alkeiskoiralle.

Eka pisto meni vielä suht ok, tosin otin huudot pari kertaa että sain sen kohdistamaan maalimieheen. Toisella puolella oli tosi hankala maastonkohta, heti keskilinjalta lähdön jälkeen jyrkkä töyräs ja vähän siitä eteenpäin avoin hiekkainen kohta ja maalimies vasta sen takana. Ekalla yrityksellä Bardi pysähtyi töyräälle että eihän tästä pääse, toisella yrityksellä se pääsi aukealle asti mutta hukkasi suunnan siinä. Lopulta otin sen remmiin ja käytiin yhdessä katsomassa että missäs se maalimies onkaan ja lähetin vähän matkan päästä.

Kolmannella maalimiehellä maasto oli taas helpompi ja Bardi lähti hyvin huudolla. Oli kuitenkin juossut nenä kiinni melko läheltä maalimiestä huomaamatta ja palasi keskilinjalle. Sen jälkeen ei meinannut lähteä uusista huudoista huolimatta. Lopulta läksin kävelemään itsekin kohti maalimiestä ja siitä Bardi sitten lopulta irtautui uudestaan. Nyt näin kuinka se juoksi suurinpiirtein maalimiehen yli huomaamatta tätä! Kävi syvemmällä ja kaartaessaan takaisin päin lopulta bongasi maalimiehen.

Nameja oli vielä jäljellä ja pyysin sitten vielä yhden maalimiehen metsään, tällä kertaa vasemmallakin puolella oli helpompi maastonkohta. Meni ok, mutta jotenkin tuo kakkospiston säätö latisti koko lopputreenin.

Pitäisi nyt oikeasti vähän miettiä mitä Bardin kanssa tekisi. Riva alkaa olla siinä vaiheessa että haussa sitä ei tarvii koko ajan hinkata, joten voisi periaatteessa ottaa nyt Bardin kanssa enemmän hakua.