Rivan  oli kevyessä narussa että voin tarvittaessa huomauttaa mutta tällä kertaa se oli tarkkana. Alkuun pitkää seuraamista ilman temponvaihteluja, käännökset oli tällä kertaa aika nappiin ja pitkällä suorallakin intensiteetti pysyi ja kontakti oli herpaantumaton. Sitten pitkää seuraamista temponvaihdoksilla, sekin hyvä. Lopuksi vielä kokeilin askelsiirtymiä vasemmalle ja käännöksiä paikallaan, että näkisin miten nuo sivullemenot ja perusasennot menee. Nekin oli nyt tarkkoja, Riva on välillä ollut näissä vähän lepsu vaikka sen paikka normaalisti seuraamisessa on hyvä. Palkkasin nakilla satunnaisesti pysähdyksissä mutta ei palkkoja kesken pitkien seuraamisten.

Sitten muutama istuminen ihan vapaasti, kun istuminen on pysähdysliikkeistä ollut vähän hakusessa. Parin toiston jälkeen sitten istuminen ihan seuraamisesta ja joka kerta oikeaan asentoon. Löytyihän se sieltä :-). Palkkana nakki kopiksi heitettynä.

Lopuksi muutama luoksetulo, ekassa jäi aavistuksen kauas, toisessa loppuasento ok. Vauhti oli hyvä eikä himmailua.

Sivuhuomiona että nakit oli nyt superpop (sormet vaarassa, auts!), Riva oli viikolla pari päivää piimäpaastolla kun maha oli vähän löysällä.