Argh, bittiavaruus nielaisi pitkän jutun joten saatte tyytyä tiivistettyyn versioon. Tauon jälkeen vauhtia oli taas enemmän kuin tarpeeksi, teki töitä taas alkuun enemmän jaloillaan kuin päällään.

Jatkettiin siitä mihin viimeksi jäätiin, flankkeja ja etäisyyttä. Aidan vieressä kunnes teki kunnollisesti ja siitä vähän kuljetusta. Kun saatiin lampaat jäämään paikoilleen, niin uskaltauduin kokeilemaan pieniä hakujakin. Näissä tein huomion että jos saatan Rivaa parilla askeleella haluamaani suuntaan, sen sijaan että käsken sen maahan ja lähetän siitä, se menee paremmin. Rennompana ja pysyy paremmin kaarella. Pisimillään n. 50 metrin päästä ja ei se nyt mikään bc-hakukaari ollut mutta ihan mukiinmenevä aussien tekemäksi. Ja nostoissa oli merkkiä että hidasti itse ilman käskyä.

Välissä pätkä poispäinajoa, jossa Riva malttoi olla kiihdyttämättä ja tasapainotti omatoimisesti niin että sai vähän rintamaksi levinneen lauman siistiin nippuun. Loppuun mukiinmenenvän haun päälle hieno kuljetuspätkä keskeltä peltoa katoksen ohi portille, siitä rinnettä ylös ja ylänurkkaan. Riva oli jo sopivasti väsynyt että teki töitä taas aivoilla, piti hyvän etäisyyden ja sopivan vauhdin.