Rivalle neljä maalimiestä. Kolmelle ekalle palkkaus letuilla ja hömpöttämällä ja kahdelta ekalta otin sen sitten itse haltuun namilla ja toin keskilinjalle. Kolmannella maalimiehellä annoin namit maalimiehelle ja pyysin häntä tuomaan koiran keskilinjalle, se että itse toin Rivan maalimieheltä ei ollut huono, mutta ehkä vähän hajoitti sen keskittymistä pääasiaan. Viimeisellä maalimiehellä sitten päivän ruoka ja lelulla hömpöttämistä päälle.

Harjoitus meni ihan ok, ei mitenkään huippuhyvin mutta ei huonostikaan. Tuli taas otettua ehkä vähän liikaa liikkuvia osia kerralla, ensimmäistä kertaa neljä maalimiestä peräkkäin sen jälkeen kun pistin treenauksen uusiksi, kaikki aika kaukana niin että koira joutui muutamalla ihan etsimään, ja maalimiehellä haltuunotto ja palaaminen keskilinjalle. Lähetyksistä pari oli myös hieman turhan hätäisiä, pitää muistaa olla selkeä ja antaa koiran virittyä ennen lähetystä. Ensi kerralla, Katjan mieliksi ;-), otetaan taas maalimiehiä lähelle ja pyritään suoriin pistoihin.

Biltemasta löytyi tuleviin treeneihin erinomaisen näppärä hämypiilo, harmi vaan kun on varsinaiseksi piiloksi vähän pieni. Eli sylinterinmuotoinen, kokoonpainettava puutarhajäteastia, menee autossa pieneen tilaan ja on kevyt kantaa metsään, avattuna ponnahtaa itsekseen auki.