Halssilan lenkki toiseen suuntaan, 1 km juoksua + 100 m kävelyä. Meni yllättävän hyvin vaikka välissä oli kahden viikon tauko, lintsasin siis viime viikon lisäksi tämän maanantain lenkin. Kyllä tässä välissäkin on tullut liikuttua, mutta ei lenkkilenkkiä vaan sellaista hyötyliikuntaa pihahommissa, normaalia lenkkiä koirien kanssa ja kolme päivää hakumetsässä.

Liikkeellä oli aika paljon väkeä ja tuli paljon sekä ihmisten että koirien ohituksia ja Bardiakin olisi aiempaa enemmän kiinnostanut hajut matkan varrella. Bardi on nyt juoksentelusta sitä mieltä että tämä on jo nähty ja tehty, varsinkin kun mun vauhti on vielä niin hidas. Veti hetkittäin kun Minna meni shelttityttöjen kanssa edellä, mutta välillä vaan jolkotti vierellä.

Muutamissa mäissä hölläsin kävelyyn, jos olisi halunnut pusertaa niin olisi ehkä pystynyt vetämään nekin juosten. Vauhti tuntui aika hissuttelulta, mutta ei kait se sitten sen hitaampi ollut kun kuitenkin lenkki saatiin kierrettyä suurinpiirtein samaan aikaan kuin edellisellä kerralla. Viimeisellä eli viidennellä juoksupätkällä alkoi jo maitohapot vähän tuntua jaloissa, tuntui että jos Bardi nykäisee äkkinäisesti vähän odottomattomampaan suuntaan (kuten vaikka jalkapallon perään kun ohitettiin kenttä) niin jaloissa ei ole puhtia pitämään vastaan, mutta muuten kulki loppuun saakka ok.