Käytiin taas Sinikalla. Tällä kertaa Rivan kanssa treenattiin vain isolla laumalla ja meni paremmin kuin viimeksi :-). Treeneihin ei ollut tulossa muita kuin me ja aloitettiin hakemalla koko lauma "yöaitauksesta" ja viemällä se pellolle. Sinikka kulki edellä, Riva ja minä pidettiin perää ja Weedy varmisti. Kun me Rivan kanssa ajettiin laumaa perästä, mulla oli hyvä varmistaa että käskyt meni perille ja saatiin hyvä rauhallinen alku ja siitä saatiin hyvä suht rauhallinen jatko kun mä siirryin lauman vastakkaiselle puolelle. Ison lauman takaa ei kyllä vieläkään ihan varmasti mene käskyt läpi, meinaa välillä mennä hokemiseksi. Mietin että pitäisikö kokeilla pitkässä liinassa ja sillä varmistaa ettei pääse luistamaan käskyistä. Ei uskoisi Rivasta kun se muuten on niin nöyrä...

Selvästikin Rivalla on ison lauman kanssa vaikeuksia myös hahmottaa että onko kaikki mukana. Eli jos pieni ryhmä jää jostain syystä sivuun niin että Riva ei huomaa sitä heti, eikä osaa tarvittaessa jättää sitä hakeakseen ne muutamat sivuun jääneet, se on niin keskittynyt isoon laumaan. Saatiin kyllä muutama onnistunut yritys tässäkin ja eiköhän se siitä pikkuhiljaa oivalla että joskus kantsii katsoa vähän ympärilleenkin. Ja opetella laskemaan pidemmälle kuin neljään ;-)

Lopuksi laitettiin Rivan kanssa lauma takaisin yöaitaukseen, tässäkin huomasi että omien kanssa portista laitto on kakkupala, mutta ison lauman kanssa oli vähän hahmottamisvaikeuksia ettei se pursu ohi portista. Onnistui kuitenkin ihan kohtuullisesta, kaikki saatiin aidan sisälle ihan sivistyneesti.