Pidempi treeni, painopiste kuitenkin edelleen ilmaisuissa. Aloitus oikealle tyhjä, vasemmalle maalimies syvällä ja pitkä ilmaisu (yli 50 haukkua), oikealle taas tyhjä, vasemmalle suorapalkkaava maalimies lähellä keskilinjaa ja viimeisenä vasemmalla syvällä yli 50 haukkua.

Ensimmäinen tyhjä oli aika hyvä, Riva meni riittävän syvälle ja kääntyi etenemään. Jos en olisi kutsunut sitä, olisi varmaan tehnyt ihan laatikkopiston, mutta kun kutsuin sitä se teki taas sellaisen P-kirjaimen muotoisen. Eteni hyvin myös ekalle maalimiehelle ja ilmaisukin mallikelpoinen. Oikealle sitten hinkattiin vähän, kun Riva teki lyhyitä tyhjiä ja minä en hyväksynyt niitä vaan laitoin sen uudelleen. Jälkeenpäin sain noottia siitä että ei ihme ettei koira tahtonut alueelle mennä, kun lähetin sitä niin läheltä ekaa pistoa että se varmaan katsoi jo alueen tutkituksi.

Vasemmalle sitten teki ensin tosi syvän ja laajan piston, eli tässäkin tuli ylimääräinen "tyhjä" ja lähelle sijoitettu maalimies jäi löytämättä. Uudella lähetyksellä teki taas hyvän, syvän ja suoran piston, mutta sen verran kapeampana että bongasi maalimiehen palatessaan. Sitten vielä viimeinen maalimies, lähti hyvin ja ilmaisukin oli kohtalainen, ei mikään konekiväärihaukku vaan silleen 5-6 kuuden haukun rytmityksellä. Kuitenkaan ei sellaisia taukoja ollut että olisi joutunut odottelemaan että jatkaako vai ei.

Seuraavaksi pitää ottaa treeni jossa ei tehdä yhtään tyhjää, niitäon nyt viime aikoina ollut aika paljon.