Päivä alkoi hyvin, melkein myöhästyttiin Bardin kanssa kehästä kun auton tankkaaminen Tähtihovilla veikin tavallista enemmän aikaa jumittuneen polttoainetankin korkin takia. Toinen junnu-uros oli jo arvosteltavana kun pyyhällettiin paikalle ja Bardi oli nro 9. Päästiin vielä kuitenkin mukaan ja lopputuloksena JUN EH4 ihan kohtuullisella arvostelulla. Leni Nousiainen oli tiukka tuomari, erinomaisia ei tippunut helpolla.

Erinomaisia ei helpolla tippunut myöskään aussiekehässä Hilla Salohallalta. 28 koirasta löytyi yhdeksän erin arvoista. Riva oli yksi niistä ja tuloksena AVO ERI1 PU2 SERT ja FIN MVA! Se on siis virallisesti todettu hyvinmuodostuneeksi rotunsa edustajaksi ;-). Kerrassaan onnistunut näyttelyreissu tältä osin, saatiin se mitä toivottiin (SERT) mutta ei tarvinnut jäädä ryhmäkehiin tmv. 

Kotiin lähdettiin sitten heti kun aussieurosten arvostelu oli ohi ja se osoittautuikin oikeaksi ratkaisuksia. Kerkesin ajella melkein puolet kotimatkasta valoisalla ja ennenkuin pahin lumimyräkkä iski päälle. Siitä huolimatta loppumatka oli aika tuskaista köröttelyä, mutta pääasia että päästiin ehjänä kotiin.