Tarkoitus oli mennä Koirakorpeen ja tehdä Bardille jälki ja ottaa Rivan kanssa tottista, mutta siellä olikin porukkaa, joten mentiinkin Lievetuore-cityyn urheilukentälle.

Alkuun Bardin kanssa perusasentoja ja seuraamispätkiä. Kyllä sillä on jo ihan ajatusta siitä mitä ollaan tekemässä, ottaa perusasennon kivasti ja pysyy hyvin oikeassa paikassaa paikallaan tehdyissä käännöksissä ja parin askeleen mittaisissa perusasennosta perusasentoon siirtymisissä. Pidemmissä seuraamispätkissä suorat ok, mutta kun tehtiin kiemurauraa saattaa käännöksissä kontakti pudota, eli niitä pitää nyt tutkailla. Namina ollut kinkku oli nannaa, en ottanut ihan imuttaen vaan pidin aina välissä sekunnin pari kättä ylempänä ja sitten taas annoin nävertää. Loppuun sitten pieni leikkituokio.

Bardi sai pitää pienen tauon kun otin välissä Rivan kanssa. Toisessa sessiossa sitten keskityttiin luoksetuloon ja eteenistumiseen. Nyt kun Bardilla alkaa paikallaolot olla selkiintynyt niin jätin sen odottamaan istumaan ja kutsuin sitten luokse. Nämä meni aika kivasti, tarkkana saa olla että ei tule vinoutta, mutta pääosin ihan ok.

Loppuun taas leikkimistä, Bardi on kyllä niin helppo tuossa kahden lelun saalisleikissä. Nytkin liki joka heitolla se kantoi pallon ihan mun jalkoihin ja kuitenkin saalisti hyvin aina heitettyä palloa. Leikin lopuksi taistelikin ehkä paremmin kuin koskaan ja kun sai voitettua pallon palasi pienen kunniakierroksen jälkeen mun luokse ja oli ihan polleena lelu suussa kun kehuin ja rapsuttelin sitä. Sunnuntaiaamupäivänä ei nyt Liepeellä kovin paljon häiriöitä ollut, mutta paikka kuitenkin uusi. Ei tällä kertaa tuntunut häiritsevän ollenkaan.