Sitä samaa edelleen, sekä aamu- että iltaruuasta osa käytettiin eteenistumisharjoituksiin. Takapuoli on nyt jo lähes aina suorassa ja silloinkin kun vinoutta on se on niin pientä että ulkopuolinen ei sitä ehkä edes huomaisi. Takapuoli on siis silloin tällöin vielä aavistuksenomaisesti vinossa vasemmalle, mutta ei koskaan oikealle. Suoruus ei nyt enää ole ainoa kriteeri, mutta sitäkin pitää edelleen koko ajan tarkkailla, ettei pääse lipsumaan takaisin vanhoihin ei-toivottuihin uriin.

Seuraavana kriteerinä on otettu tuo etäisyys, eli Bardin pitäisi tulla ihan kiinni. Aika hyvin se jo tuleekin namin perässä, mutta ei vielä sillä lailla aktiivisesti hae paikkaa riittävän lähelle. Etukäteen kuitenkin oletin että sen saaminen riittävän lähelle voisi olla vaikeampaakin, joten ihan hyvin tämä etenee.

Siinä eteenistumisten lomassa tuumin että Bardille pitäisi varmaan opettaa luopuminen, eli että palkkion voi saada muutenkin kuin tavoittelemalla sitä suoraan. Helpottaisi siinä vaiheessa kun on aika alkaa häivyttää apuja. Lisäksi kun Bardi on tosi vilkas ja ahne, niin se namin tavoittelu menee ajoittain vähän sähläykseksi. Luopuminen opettaisi sitä vähän ajattelemaan että mitä se oikein tekee saadakseen namin, eikä vaan päättömästi säntäilemään namien perässä...