Haussa Rivalle vain yksi pisto, jolla oli hämypiilo ja maalimies pressun alla syvällä etukulmassa. Ilmaisu kunnes tulin paikalle ja sitten palkka maalimieheltä, Tuffies-lelu. Lähti hyvin, tarkisti hämypiilon ja jatkoi sitten hyvin etenemistä pistolla suoraan :-). Ilmaisu oli hyvän kuuloinen ja tauoton. Päälle kunnon hömpöttelyt.

Heti kohtaperään sitten esineruutua, ruutu n. 40x50 m ja vieraat esineet, jonkun teddylelun raato, heijastinpehmolelu ja kosteusvoidetuubi, sijoitettuna kaksi lähelletakakulmia ja keskelle n. 1/3 alueen syvyydestä. Ensimmäinen esine nousi helposti vasemmasta takanurkasta, teddylelun raato. Luovutus ok. Sitten oli pari pistoa, joilla Riva zoomaili melkoisella vauhdilla ja vähän alueen takarajan ylikin. Lopulta nousi oikeasta takanurkasta kosteusvoidetuubi, luovutus siinäkin ok. Tämän jälkeen vauhti vähän laski ja Riva alkoi olla vähän sitä mieltä että ei täällä enää mitään ole. Lähti kuitenkin ja kun haju lopulta osui nenään niin nosti esineen esineen ja toi hyvin. Palkkioksi vapautin herkkupurkille. Vieraiden esineiden etsiminen ei tuntunut olevan mikään ongelma ja alokasluokassa riittää että nousee yksi, niin eiköhän tuo ole ihan ok.

Kotimatkalla pysähdyttiin sitten vielä kylällä ottamaan eteenmeno koulun kentällä. Tämä ei sitten mennytkään ihan yhtä hyvin, ekalla kerralla kun lähetin Rivan eteenmenoon "sokkona" se meni vajaa 20 metriä ja kaarsi sitten kentän sivuun. Kutsuin sen pois ja uusi yritys, samalla lopputuloksella. Eli usko ei ilman apuja ihan loppuun asti riittänyt. Otin sitten pari kertaa niin että Riva näki kun nakkasin patukan kentän päähän ja silloin irtautui ihan ongelmitta. Ennen koetta ei varmaan ehditä mitään ihmeitä tämän suhteen saada aikaan, mutta täytyy yrittää vaan vahvistaa motivaatiota.