Paluumatkalla kävin sitten vielä tarkistamassa lampaat ja Riva pääsi vähän hommiin.

Aluksi taas puoliympyröitä aidan vieressä, nyt sain flankkeihin etäisyyttä. Alkuun Riva väkytti vastaan mutta muutaman jälkeen taipui ja sitten teki nätisti, katse pois eläimistä ja kunnolla kaarella. :-) Hyvästä kaaresta palkkasin sen muutaman kerran lähtemällä kävelemään ja antamalla sen nostaa lampaat aidasta. Kuljetukset ok, ei tarvinnut kompastua lampaisiin.

Poispäinajotkin sujui paremmin kuin viimeksi. Aidan viertä kohti ylänurkkaa ja sieltä jatkettiin kohti porttinurkkaa. Meni nätisti, lampaat vähän pyöri ja meinasi hajaantua, kun ei niitä ole tuohon suuntaan aiemmin viety näin, mutta Riva korjasi ja sai porukan tiiviimmäksi ja rauhallisesti oikeaan suuntaan. Mun moka oli kun käännettiin vähän ennen porttia ja meinasin että otetaan poispäinajona takaisin ylänurkkaan, lampaat huomasi tilaisuutensa ja karkasi, enkä uskaltanut antaa Rivan mennä pysäyttämään. Haettiin yhdessä alanurkasta ja taas aidanvierusta ylänurkkaan poispäinajona ja sieltä kohti porttinurkkaa. Nyt lampaat oli keksinyt että karkuunkin voi yrittää, mutta nyt Riva hoiti ja mäkin uskalsin päästää sen pysäyttämään. Tekikin hienosti, pysyi kaarella kunnes pääsi etupuolelle ja kuljetti siitä mulle. Sitten vaihdettiin taas poispäinajoon ja ylänurkan kautta kohti porttinurkkaa. Lampaat yritti vielä vähän karkuun, mutta Riva tiesi jo ennakoida ja piti hallussa. Ennen porttia sitten käännettiin porukka ja vietiin peruskuljetuksena takaisin ylänurkkaan.

Siihen oli hyvä lopettaa. Muutamaa haukkua alussa lukuun ottamatta Riva pysyi hiljaa ja piti etäisyytensä, tuossa viimeisessäkään kuljetuspätkässä ei painanut eläimiä jalkoihin, vaikka en edes koko ajan käskenyt hidastamaan. Ja uskomatonta miten poispäinajossa ei haittaa vaikka mun ääni vähän nousisikin, koira ei siinä ota kierroksia. Nyt tuli taas fiilis että ehkä tästä vielä jotain tulee.