Käytiin taas Tampereen raunioradalla.

Rivalle kaksi maalimiestä, ensimmäinen alanurkan betonirumpuröykkiölle, joka viime kerralla oli muutamalle koiralle tosi vaikea. Riva paikallisti maalimiehen ongelmitta, mutta ilmaisu oli tiukassa. Käytöksestä kyllä näki kun koira maalimiehen paikallisti, eikä sillä ollut aikomustakaan jättää maalimiestä, mutta haukkua ei meinannut tulla. Riva pyrki löytämään reitin maalimiehen luo, mutta kun ei päässyt niin ei mielestään voinut vielä ilmaista. Lopulta se kuitenkin jonkinlaisen ilmaisun sai ulos että sai palkkansa.

Eteenpäin ja seuraava maalimies oli yläkasan keskellä betonirummussa. Täälläkin koiran käytöksestä näki selvästi että täällä se on, mutta Riva ei aloittanut ilmaisua ennen kuin oli onnistunut keinottelemaan itsensä maalimiehen kanssa samaan koloon.

Kakkoskierroksella keskityttiin sitten ilmaisuun. Pikkuisen hetsausta ja maalimies pakeni metalliseen kaappiin ja ovi kiinni perässä. Tyhmästi käskin itse koiraa juuri kun maalimies meni piiloon ja Riva katsoi mua. Kun lähetin sen, se meni vauhdilla ja suoraan palotalon rappuja ylös, kuvitteli vissiin maalimiehen menneen sinne kun viime kerralla treenattiin sitä. Raotin sitten kaapin ovea ja innostin vähän että saatiin ilmaisu ja otettiin vielä uusiksi sama kuvio. Sitten irtosikin jo suht helposti ilmaisu.

Tarkemmin kun asiaa miettii niin tosi vähän on treenattu umpipiiloja, pitäisi nyt panostaa vähän niihin.