Rivan aktiivipäivä jatkui paimentamalla. Alkuun poispäinajoa, suurinpiirtein puolivälistä aitaa ylänurkkaan, lampaat eivät tällä kertaa olleetkaan lempipaikassaan alanurkassa. Ei nyt ihan loisteliasta, mutta selvästi se alkaa tasapainottaa siinäkin.

Ylänurkasta kuljetusta aidan viertä kohti alanurkkaa, taas sai Riva järkeillä miten pitää eläimet hallussa kun niillä oli veto alanurkkaan. Ei ihan tasaista mutta eläimet pysyi hallussa. Sitten käytiin pyörimässä keskemmällä laidunta, eläimet eivät olisi sinne halunneet ja yrittivät pari kertaa karkuun. Riva käänsi takaisin ja jatkoi sen jälkeen rauhallisesti, pakka pysyi kasassa! :-) Lopuksi vielä kuljetettiin lampaat ylänurkkaan.

Riva sai olla myös apukoirana kun Laki kävi katsomassa lampaita. Ensin se blokkasi lampaat kun Laki sai nostaa lampaat liikkeelle ylänurkasta. Sitten otettiin toisesta suunnasta ja Riva odotti paikallaan kun kävelin lampaiden kanssa Lakin liikuttaessa niitä. Pysyi hienosti paikallaan ja hiljaa. Lopuksi annoin sen nostaa lampaat liikkeelle ja viedä ne poispäinajona ylänurkkaan palkaksi malttamisesta.

Lyhyt mutta hyvä treeni.