Kylmässä tuulessa kynnöspelloksi jäätyneellä Laukaanhovin parkkiksella.

Rivan kanssa ensin noutoa lainakapulalla. Ekalla heitolla meinasi varastaa, onneksi oli pikkuremmi varmistuksena niin pääsi heti korjaamaan. Toisella kerralla sitten ok nouto, mutta luovutuksessa aavistuksen vinossa. Ja pitäisi näköjään virkistää otetta luovutustilanteessa, leuatalkoi höltyä jo ennen käskyä.

Sitten luoksetuloja, eka ohiheittona. Toisella kerrallakin Riva oli ihan varma että tulee ohiheitto ja tuli vauhdilla. Ihan viimetipassa jarrutti ja törmäsi kunnolla mutta päätyi kuitenkin suurinpiirtein eteen istumaan. Kolmannella kerralla sitten tuli lujaa silloinkin, mutta arvioi jarrutuksen paremmin ja teki tosi näyttävän ja tiiviin luoksetulon kuitenkaan törmäämättä. Viimeiseksi sitten vielä yksi ohiheittona. Törmäyksestä huolimatta nyt ei ollut missään vaiheessa mitään merkkejä himmailusta vaikka joskus aiemmin törmäyksen jälkeen nimenomaan on alkanut himmailemaan.

Yksi liikkeestä seisominen selkeällä käsiavulla, ok. Ei muuta.

Annan poika leikki siinä kentällä samaan aikaan ja odotin että Riva olisi voinut ottaa enemmänkin häiriötä, mutta ei se paljon välittänyt.