Jälki 7
Perjantai-iltana kokeilin rauhoittaa jäljelle lähtöä. Otin muutaman nappulan taskuun ja pari askelta ennen jäljen alkua ohjasin Bardin namilla istumaan. Sitten siirryttiin askel lähemmäksi jäljen alkua ja taas istumaan ja siitä ohjasin kädellä jäljen alkuun. Toimi hämmästyttävän hyvin, lähtö oli rauhallisempi ja edettiin kivasti liina kevyellä tuntumalla ilman mitään turhaa rimpuilua.

Jälki 8
Lauantai aamuna samalla tavalla, taas namilla hallintaan. Sitten Karma luikahti pihalle ja aiheutti hieman hämminkiä, sain sen kuitenkin komennettua autoon odottamaan ennenkuin se ehti sotkea jäljen. Sählingistä huolimatta Bardin uusi lähtöyritys meni nappiin ja jälki ok.

Jälki 9
Lauantai-illan jälki oli ihan uudessa paikassa, täysin eri suunnalla kuin aiemmat. Tuuli takaa tai vähän takaviistosta. Nyt olin organisoitunut sen verran hyvin että jäljelle lähdettäessä laitoin Bardille valjaiden lisäksi pannan ja käveltiin jäljen alkuun niin että liina oli kiinni pannassa ja siirsin liina valjaisiin kun olin laittanut Bardin istumaan parin askeleen päähän jäljestä. Ja rauhoittuminen istumaan kuten kahdella edellisellä kerralla ennen lähetystä. Tähän mennessä paras jälki, lähti rauhallisesti ja eteni samaan tahtiin koko jäljen. Annoin liinaa noin metrin ja pidin siinä sopivan kevyen tuntuman.

Jälki 10
Sunnuntai-aamun jäljellä mokailin itse, unohdin ensin siirtää liinan pannasta valjaisiin ja Bardi lähti etenemään poikittain. Otin lähetyksen uusiksi, muistin siirtää sen liinan valjaisiin ja sitten meni ihan ok. Ensimmäinen metri oli vähän haparoivaa, sitten tasaantui. Mutta sitten välissä oli yksi kohta jota Bardi ikäänkuin väisti, ei ottanut siitä yhtään namia, eikä edennyt ennenkuin tulin sen rinnalle ja osoitin jäljen uudelleen, sitten taas ihan nätisti. Annoin nyt jo reilun pari metriä sille liinaa, kohta pitää jo alkaa etsiä oikeaa jälkiliinaa.