Otin pitkästä aikaa myös Bardin mukaan hakutreeneihin. Ajatuksena ihan vaan katsoa että vieläkö muistaa mistä tässä on kyse, edellisen kerran Bardi on päässyt hakuilemaan keväällä.

Hyvin näytti muistavan. Eka maalimies valmiiksi metsään n. 50 metriin, pieni tuulenvire kävi täältä keskilinjalle ja se näytti riittävän. Bardin nenä alkoi käydä heti kun tultiin radalle ja lähti ilman mitään apuja etsimään :-). Kun pääsin Annan luokse sieltä löytyi onnellinen pieni nahka nakkeja syömästä. Ehkä pientä ylimääräistä painetta  tilanteessa oli, sillä Bardin piti juosta ylimäräinen kunniakierros metsässä. Mä kuitenkin luulen että paineen aiheutti pikemminkin se että koira oli niin ekstaasissa siitä että pääsi tekemään jotain näin mahdottoman ihanaa kuin se, että se olisi ollut epävarma.

Toinen maalimies vastakkaiselle puolelle, tänne oli tarkoitus tehdä näyttäytyvä maalimies, mutta Bardi ei kyllä sitä huomannut. Lähti kuitenkin ilman apuakin hyvin ja oli pistolla kiertänyt maalimiehen takaa, harmi ettei kuitenkaan bongannut tätä vaan palasi mun luokse. Lähti vielä oma-aloitteisesti uudelleen etsimään, mutta niin paljon vinoon ettei mitään mahdollisuutta löytää maalimies. Pyydystin pienen nahkan ja käytiin hihnassa hakemassa muistikuva maalimiehestä ja uusi lähetys. Nyt Bardi eteni taas hyvin suoraan ja maalimies löytyi.

Bardi on kyllä aika ihana, mun pieni luonnonlapsilove0016.gif, ja ansaitsisi paljon enemmän huomiota treenatessa.