Pienen tauon jälkeen taas hakumetsään. Rivalle aika lyhyt treeni, neljä pistoa: ensimmäinen oikeassa etunurkassa ojassa ja pitkä ilmaisu (n. 40 haukkua), vasemmalle tyhjä, oikealle suorapalkka ja vasemmalle n. 20 haukun ilmaisu.

Toin Rivan alueelle hallinnassa, kerran piti muistuttaa että nyt mennään kunnolla seuraten. Lähetykset oli hyvät, lähti suoraan osoitettuun suuntaan vauhdikkaasti ja tyhjältä palatessa lähetin sen vauhdissa keskilinjan yli. Nyt se onnistui hienosti :-). Tyhjä pisto olisi voinut olla syvempi, mutta Riva tarkasti ensimmäisen hämypiilon ja suuntasi sitten toiselle. Pistolla oli siis kaksi hämypiiloa suurinpiirtein alueen keskivaiheilla syvyyssuunnassa, toinen ihan etulinjalla ja toinen noin kymmenen metriä aluetta eteenpäin.

Ilmaisut oli hyvät, ei vilkuillut mua kun lähestyin, ei pätkinyt tai härkkinyt. Katja sanoi että ekalla ja pisimmällä ilmaisulla Riva oli vaan kiristänyt ilmaisua loppua kohti kun ei palkkaa alkanut kuulua. Tämä taas vahvistaa mun ajatusta siitä että osittain meidän ongelmat on johtunut siitä että on tehty liian helppoja treenejä. Samoin toinen lyhyempi ilmaisu oli oikein napakka.

Palkkana oli kahdella ekalla narupallo/pieni narupatukka ja leikit pidettiin suht lyhyinä. Kun ehdin koiran ja maalimiehen luo kehuin koiraa, pyysin tuomaan lelun mulle ja otin sen itse pois ja toin koiran hallinnassa takaisin keskilinjalle. Viimeisellä maalimiehellä sitten taas iso purupatukka ja koko porukka maalimiehelle ihastelemaan koiran työtä. Riva oli ihan höpönätöpönä :-).