Riva meni huomattavasti paremmin kuin viime viikolla, mutta näki kyllä että se lipsuisi helposti tuttuihin uomiin. Ilmeisesti tuon isomman ja hidasliikkeisemmän lauman kanssa joutui painostamaan enemmän ja tällä hetkellä se rassaa Rivaa, omien lampaiden kanssa riittää että koira sijoittuu oikein, joten tilanne on koiralle helpompi. Yllättäen poispäinajo meni nyt kaikkein parhaiten, ei sijaistoimintoja ja koira rauhallisena. Tarkkana saa olla mutta eteenpäin mennään.

Bardi pääsi ison lauman kanssa hommiin ekan kerran ilman Weedyn taustatukea. Hienosti se selvisi, lauma saatiin siististi kokoon ja liikkeelle piennarpuskasta jota olivat syömässä. Vähäsen vapaata kuljetusta ja sitten kokeilin pysäyttää Bardin maahan. Meni pienen harkinnan jälkeen ja kävin rauhallisesti kehumassa. Sitten kokeilin lähettää sen flänkkäämään lauman taakse ja yllättäen se valitsi omatoimisesti suunnaksi vastapäivän, joka sille yleensä on vaikeampi, mutta meni mukavasti taakse. Taas vähän kuljetusta ja sitten uudelleen maahan ja flänkki taakse. Ainoa parannus harjoituksessa olisi ollut jos ohjaaja olisi älynnyt lopettaa pikkuisen aikaisemmin. Bardi ehti väsyä eikä silloin meinannut pysyä lauman takana vaan turvautui juoksemiseen (nyt helpompaan suuntaan eli myötäpäivään). Sain kuitenkin tsempattua sitä suhisemalla ja se teki vielä pienen pätkän kuljetusta ja siihen oli hyvä lopettaa.

Puutossalmella pidettiin taas uimatauko. Bardin uskallus kasvaa koko ajan ja uintitekniikkakin näyttää suht hyvältä. Ainoastaan palloa ottaessaan se yrittää liikaa ja meinaa välillä horaista vettä kurkkuun tehdessään oikein iskun palloon. Riva on uimarina jo vanha tekijä, tosin mielellään fuskaa ja, sen sijaan että uisi koko matkan, juoksee laituria ja hyppää sen päästä ja ui rantaan. Tuossa rannassa tosin ei ole laituria joten laiskurikin joutuu vaan polkemaan pallon perässä.