Riva sai nyt sitten piiloja roppakaupalla. Rakennettiin "mökkikylä" ekalle pistolle, etunurkassa vaneripiilo, pahvilaatikko hämynä lähempänä keskilinjaa ja  10 metriä aluetta eteenpäin kompostiverkkopiilo.

Riva sai nähdä kun eka maalimies meni piiloon vaneripiiloon. Meni suoraan, ei noteerannut muita piiloja lainkaan ja ilmaisi suht ok. Välissä piti vähän kiertää piiloa, mutta ei muuten rymynnyt. Maalimies palkkasi makkaroilla ja sitten mä vein Rivan hetkeksi pois.

Toinen maalimies meni kompostiverkkopiiloon ja kolmas alueen vasempaan takanurkkaan peittämättömänä. Sitten Riva uudelleen alueelle ja etsimään. Nenä kertoi suoraan että maalimies on kompostipiilossa, suuntasi suoraan sinne eikä vilkaissutkaan muita piiloja. Tänne vain lyhyt ilmaisu. Sitten tyhjä vasempaan etunurkkaan, suht ok ja sain kutsuttua pois ennen kuin karkasi takanurkassa olevalle maalimiehelle. Tuuli tuli niin että sai siitä kyllä jo hajun ja Riva merkkasi sen ihan selvästi.

Sitten vähän neuvoteltiin siitä että mennäänkö oikealle tyhjälle pistolle vaikka vasemmalta oli jo haju. Parissa lähetyksessäRiva yritti kaartaa takaisin vasemmalle, mutta kun kutsuin sen takaisin se lopulta irtautui sinne tyhjälle riittävän syvälle, siitä sitten yliheitolla vauhdissa viimeiselle maalimiehelle jossa lyhyt ilmaisu.