Toissailtana Riva kapsutteli kovasti toista korvaa ja ravisteli huomiota herättävästi. Tutkin korvaa mutta pientä punoitusta lukuunottamatta se vaikutti ihan siistiltä. Yö ja seuraavakin sujui ihan rauhassa, eikä jatkuvaa kapsutteluakaan enää näkynyt. Mutta pientä punoitusta ja hetkittäin pää oli kallellaan.

Mietin tänä aamuna että onko tämä nyt vähän ylireagointia mutta mentiin kuitenkin näyttämään korvaa eläinlääkärille. Jo korvaan kuikkiminen skoopilla sai aikaan melkoisen kitinän ja pyristelyn ja siinä vaiheessa kun eläinlääkäri yritti ottaa pumpulipuikolla näytettä, alkoi kunnon rodeo. Mitä ilmeisimmin korva kuitenkin oli kipeä. Lopulta näytekin saatiin, kun Riva sai päähänsä kuonokopan ja kippasin sen pöydälle kyljelleen ja suurinpiirtein makasin päällä, jessus!

Riva sai kipupiikin niskaansa ja korvatipat jatkohoitoon. Vaikka korvaa katsottaessa pistikin hanttiin kaikin voimin, niin Riva ei olisi Riva jos se jäisi moisista murjottamaan. Kipupiikki pistettiin ihan ongelmitta ja se olisi ihan mielellään ollut pidempäänkin Ninan hoidettavana, kunhan korvaan ei kosketa...