Kaisan kanssa paimentamassa. Mulla mukana Riva.

Hyvää tänään oli kuljetuksissa että ei puskenut eläimiä juuri lainkaan jalkoihin ja oli kuljetuspätkissä muutenkin rauhallinen. Myös poispäinajot meni hyvin, varsinkin viimeinen pätkä oli ihan mallikas, ei sijaistoimintoja ja uskalsin taas käyttää sanallisia suuntakäskyjäkin ja Riva otti ne hyvin.

Mutta mä en keksi mitä mä tekisin niiden flankkien kanssa. Niin kauan kuin Riva leikkaa niissä koko ajan sisään, ei tuu mitään esim. hakujen harjoittelusta. Ja jos lampaat olisi oikeasti villejä niin nehän sinkoaisi minne sattuu, omat antaa kuitenkin melko paljon anteeksi. Kokeilin tänään niin että jäinkin koiran rinnalle, lampaat meidän edessä. Siitä annoin suuntakäskyn ja Rivan lähtiessä liikkeelle otin askeleen kohti sitä ja uups, keppi olikin tiellä. Riva juoksi pari kertaa keppiin, saa nähdä onko tuolla mitään vaikutusta jatkossa, kyllä se nyt sitten teki pari vähän väljempää.

Tänään oli taas vauhtia ja kierroksia, jonkin verran kuului haukahduksia ja piippausta varsinkin alussa, mutta toisaalta me ei kumpikaan nyt enää jämähdetty siihen. Tunteet pysyi hallinnassa ja loppua kohti parannettiin menoa. Kaisakin kommentoi että edistystä on nähtävissä.