Rivalle rakennettiin taas mökkikylää, tällä kertaa kolme toistoa joista kahdessa ensimmäisessä maalimies oli yhdessä piiloista ja kolmannessa syvällä piilojen takana. Nyt otettiin myös enemmän ilmaisuja, kahdelle ekalle sellainen 5-10 haukun aloitus ja viimeiselle n. 30 haukun ilmaisu.

Ensimmäisellä kerralla Riva tarkasti kaksi ensimmäistä vastaan tullutta piiloa (kompostikehikko ja kevythäkki) hyvin, mutta kaarsi häkin jälkeen aluetta eteenpäin ja syvemmällä ollut vaneripiilo, jossa maalimies oli, jäi huomaamatta. Kutsuin sitä kun se viipyi pistolla ja sitten se palatessaan bongasikin maalimiehen. Nyt on ainakin todettu että maalimiesmotivaatio on kohdallaan kun ottaa maalimiehet siitä huolimatta että sitä on kutsuttu pois. Samalla tavallahan kävi yksissä aikaisemmissa treeneissä. Ilmaisu ok. Toinen kerta oli sitten ihan nappisuoritus, maalimies tällä kertaa kevythäkissä.

Kolmannelle toistolle sitten sekoitettiin pakkaa pikkuisen ja siirrettiin piiloja vähän eri paikkoihin ja maalimies siis syvällä maastopeiton alla. Riva pistolle mennessään tarkasti kaksi ekaa piiloa (kompostikehikko ja kevythäkki) hyvin ja meni sitten vaneripiilolle. Täällä se sitten vähän hätäili ja haukuskeli tutkiessaan piiloa, äänestä kyllä selvästi kuuli että se ei ollut aloittaessaan varma että onko piilossa ketään. Hetken touhuttuaan totesi ettei täällä ketään ole ja älysi jatkaa etsintää ja löysi maalimiehen. :-) Nyt kuulosti ilmaisu ihan erilaiselta.

Parin viime treenin piilosähläilyistä huolimatta Riva lähti koko ajan erittäin hyvin etsimään ja muutenkin motivaatio tuntuu olevan kohdallaan. Töitä on tehty ja kiva huomata että se kantaa hedelmää.