Eli kuntokurssin viimeinen lenkki ja tavoitteenahan oli alunperin että tässä vaiheessa pystyisi juoksemaan viiden kilometrin lenkin. En juossut, muut kyllä. Hyvänä päivänä, tasaisella reitillä ehkä voisi jo mennä, mutta tänään ei ollut sellainen päivä.

Alkuun ajattelin että ehkä vitutus (ei mitenkään tähän kurssiin tai aiheeseen liittyvää, mutta mielessä päälimmäisenä) ajaisi mua eteenpäin, mutta olisihan mun pitänyt tuntea itseni. Eli itutuksessa reagoin juuri päinvastaisesti, ei tehnyt mieli rääkätä itseään tippaakaan ylimääräistä. Juoksua tuli ehkä puolet lenkistä. Tarkkasilmäiset lukijat varmasti huomasivat ettei viime viikollakaan tullut yhtään merkintää lenkistä ja niistä luikertilinkin erkkarin järjestelykiireisiin vedoten. Tekosyitä, tiedän.

Kaiken kaikkiaan kurssi on kuitenkin ollut mukava ja opettavainen, aloittaessani en ollut edes varma että jaksanko loppuun asti. Loppupäässään kurssi ehkä eteni meikäläiselle vähän turhan isoin hyppäyksin, mutta kroppa on kuitenkin kestänyt hyvin. Kuntokin on noussut, kyllä sen huomaa vähän kaikenlaisissa jutuissa. Kiitokset Minnalle ja ryhmäläisille seurasta ja tsemppauksesta!