Kylällä ja kentällä oli meidän sinne mennessä ryhmä pikkutyttöjä koiranpennun kanssa leikkimässä, Rivaa ei kuitenkaan juuri haitannut.

Seuraamista suora, jonka päässä pudotin pallon odottamaan ja seuruutin takaisin lähtöpaikalle, matkalla juoksu- ja hitaankävelyn pätkät. Lisäksi pyörittiin aloituspaikassa, muutamia käännöksiä ja pysähdyksiä. Sitten eteenlähetys, remmillä varmistin että ei pääse varastamaan tai edistämään. Eteenmeno oli hieno, vauhdikas ja määrätietoinen, pallon lisäksi palkkasin vielä taskussa olleella pikkupatukalla. Pallo sai jäädä maahan siihen mihin Riva sen tiputti ja taas seuruutin sitä vähän edestakaisin, kunnes uusi eteenlähetys päinvastaiseen suuntaan kuin eka. Tämäkin hyvä ja siihen lopetus.

Ei sitten mennäkään sinne Kangasalan hakukisoihin lokakuun lopulla... Joku (kuka lie?) iski maanantaina töistä tullessaan kännykän lataukseen ja meni muihin hommiin ja unohti puhelinilmoittautumisajan, yhdeksän jälkeen vilkaisin kännykkää onko tullut viestejä ja siellähän se muistutus oli ja ilmoittautumisaika loppunut puoli tuntia aiemmin. Yritin vielä toiveikkaana tiistai-iltana, mutta ohi mikä ohi. Pitää tutkailla vielä koekalenteria, mutta aika vähissä ne vaihtoehdot tälle syksylle on, kun en kuitenkaan ihan toiselle puolelle maata viitsisi lähteä ja tuo on ainoa vapaa viikonloppu nyt lokakuussa.