Bardin kanssa ensin käännöksiä vasemmalle paikallaan ja muutamasta askeleesta, vajaasta 90 asteesta liki täyskäännökseen. Viikon aikana olen kotosalla ottanut ruokakupin kanssa noita käännöksiä. Alkavat näyttää ihan kivoilta. Seuraaminen muutenkin ok.

Maahanmenoja liikkeestä niin että peruutin itse, ei seuraamisesta. Ei mitään ihan supernopeita ja alkuun tarjosi pari kertaa istumista, mutta ei niin kauhean huonojakaan. Meni kuitenkin suoraan maahan eikä kärvistellyt vaikka maa on jäässä.

Paikallaan istumista, muutaman kerran meinasi lähteä perään, mutta lopussa pysyi jo. Anna sanoi että siitä oikein näki miten rattaat raksutti kun se mietti ja sitten hokasi asian :-). Lopuksi sitten luoksetulo, jossa Bardi olikin sitten pikkuisen että saakos nyt sitten oikeesti tulla.

Lopuksi noutoa. Vähän samaa ongelmaa kuin viimeksi, jostain syystä Bartsukalla ajatukset harhaili. :-( No, toisaalta, ei ole viikon aikana kotonakaan treenattu eli rutiini on vielä vähissä. Kun annoin kapulan suuhun ja jätin istumaan ja sitten kutsuin niin ne sujui ok, samoin muut helpotetut variaatiot. Pienen hetsauksen jälkeen onnistui sitten pari sellaistakin toistoa että hetin kapulan, laskin Bardin käskyllä noutamaan ja se toi sen.

Leikkiminen sujui edelleen, ainakaan tämä ei nyt näytä olevan mikään ihan satunnainen juttu kun kolme kertaa peräkkäin on leikkinyt hienosti.

Kotona piti sitten vielä kokeilla uudelleen noutoa, ihan sujuvasti se nouti heitetyn kapulan. Eli johtopäätös on se että vieraampi paikka ilmeisesti vähän paineistaa kun ei siellä ihan yhtä hyvin suju. Eli harjoistusta ja paikkoja lisää...