Vähän jännitti että oliko Riva jo laskeutunut maan pinnalle rakkauslomaltaan ;-), mutta huoli oli aiheeton. Nyt oli taas motivaatio kohdallaan :-). Neljä maalimiestä, kaksi ensimmäistä valmiiksi etunurkkiin ja toiset kaksi viuhkana. Kolmannelle maalimiehelle pidempi (n. 15 haukkua) ilmaisu, muille lyhyet haukun aloitukset ennen palkkausta. Viimeisellä taas päivän ruoka, muilla muutama koiranmakkaran pala ja ohjeet hömpöttää koiraa.

Ensimmäisellä lähetyksellä kaarsi eteenpäin liian aikaisin, kutsuin pois ja tuli hyvin. Uusi lähetys ja tällä kertaa eteni suoraan riittävän pitkälle. Toisellakin lähetyksellä kaarsi vähän eteenpäin mutta korjasi sitten itse piston ja eteni syvälle, joten en alkanut puuttumaan asiaan.

Kaksi viimeistä otettiin viuhkana eli koira sai katsoa kun maalimiehet lähtivät etenemään alueelle viistosti ja me kuljimme keskilinjalla pysytellen samalla kohdalla. Päästyään riittävän syvälle maalimiehet piiloutuivat ja minä lähetin Rivan. Kolmannella maalimiehellä oli ilmaisussa jo sitten aika täräkkä asenne, mutta kuitenkin ihan korrekti ilmaisu eikä mitään härkkimisiä. Olin pyytänty että viimeinen maalimies siirtyy vähän lähemmäs keskilinjaa sillä aikaa kun Riva ilmaisee kolmatta. Viimeisellekin hyvä lähetys ja Riva eteni ihan suoraan ja suht syvälle, otti maalimiehen hajun sitten palatessaan. Lopuksi minä ja muut maalimiehet mentiin kaikki viimeisen maalimiehen luokse ja hömpötettiin vähän Rivan kanssa ennenkuin palattiin autolle.