Aamulla Bardille tähän astisista pisin jälki, n. 150 m, U:n mallinen, namit joka kolmannella askeleella ja ikä noin 20 min. Keli oli kostea ja tuuli voimakas, pyöri vähän joka suunnalta.

Jana meni pyörimiseksi, mutta kun jälki lopulta löytyi lähti Bardi sille hyvin, eikä häiriintynyt pahemmin edes siitä että pysäytin sen samantien ja setvin pyöriessä sen jalkoihin sotkeentuneen liinan. Vaikka nameja oli harvemmassa, ei vauhti kiihtynyt tai nenä noussut vaan jäljestys itsessään oli tosi hyvää. Bardi jaksoi myös hyvin ajaa koko jäljen, keskittyminen ei herpaantunut kertaakaan.

Iltapäivällä tein vielä toisen, vajaa 100 m, U:n muotoinen ja nameja samalla tavalla. Tein jäljen uuteen paikkaan, vähän risukkoisempaan maastoon ja ajettiin melkein heti. En ottanut janaa nyt lainkaan, vaan lähetin koiran jäljelle ihan jäljen päältä. Nyt olisi vauhtia ollut ja jarrutin vähän liinalla. Olisi ehkä ollut hyvä jättää tämä välistä. Tuohon vauhtiin ja sähläämiseen saattoi vaikuttaa sekin että iltapäivällä Riva pääsi ensin hommiin ja Bardi joutui katkerana odottamaan.