Viimeaikaisten paljon tyhjiä pistoja sisältäneiden harjoitusten vastapainoksi neljä maalimiestä eikä yhtään tyhjää. Kahdella ensimmäisellä otin koiran haltuun maalimiehellä ja toin hallinnassa keskilinjalle, ei palkkaa maalimiehiltä. Kolmannella ilmaisu kunnes ehdin paikalle ja siitä palkka maalimieheltä ja neljännellä suorapalkka.

Ensimmäinen oli vasemmassa etunurkassa syvällä, täällä todella hyvä ilmaisu. Tuli myös reippaasti sivulle kun käskin ja palkkasin muutamalla juustonpalalla hallinnassa pysymisestä kun palattiin keskilinjalle. Toinen maalimies oli alueen etulinjalla, n. 20 metriä keskilinjasta. Täällä ilmaisussa oli vähän sählinkiä, kun Riva näki ilmaisupaikastaan (kiven päältä) kun keskilinjalta lähti seuraava maalimies metsään, katseli sinne perään mutta pysyi maalimiehellä ja jatkoi sitten lopulta ilmaisuakin. Kolmas maalimies taas syvällä ja sinne ok ilmaisu, palkkana lyhyt leikki Tuffiesilla. Viimeisellä maalimiehelläkään ei mitään ongelmia ja koira oli hyvin itseensä tyytyväisen oloinen temutessaan ison purupatukan kanssa ja kaikkien kehuessa.

Hyvä huomata että noilla kahdella palkkaamattomalla maalimiehellä ei ollut vaikutusta koiran motivaatioon ja työskentelyyn :-). Ilmaisut oli sitä kakkosmaalimiehen sähläystä lukuunottamatta hyvät, mutta jossain vaiheessa voisi vähän hioa tuota maalimies käyttäytymistä. Riva ei juurikaan röyhkeile maalimiehillä mutta pommppii ja pyörii ja voisi käyttäytyä vähän rauhallisemmin.