Rivan kanssa ajelin illalla Liepeelle hakemaan vähän häiriöitä tottistreeniin.

Tein pitkän seuraamisen ihan vaan kehuilla. Meni muuten kivasti, mutta liukastelin itse ja tönin siinä samalla koiraa polvella, ei kuitenkaan näkynyt onneksi Rivassa mitenkään merkittävänä väljentymisenä. Käännökset meni paremmin kuin viimeksi, tein ne nyt itse rauhallisemmin ja selkeämmin, täyskäännöskin oli ihan kelvollinen.

Ilmeisesti niistä viimekertaisista sivulletulohinkkauksista oli kuitenkin jotain iloa, koska nyt ei jäänyt yksikään sivullemeno vajaaksi ja Riva tuli tosi tiiviisti. Toistaalta, se varasti sivullemenon sekä noudossa että luoksetulossa.... Pysähdysliikkeet ok, näitä ei nyt varmasti kannata hinkata, ettei ala tulla ennakointia.

Eteenmenossa vauhti ei ollut ihan täysillä, mutta lähti suoraan ja eteni riittävän pitkälle. Palkkana oli iltaruoka herkkuhöysteillä, mutta voisi kokeilla lelua välillä.

Lopuksi sitten leikittiin ja saatiin kahden lelun leikki onnistumaan! Siis molempiin suuntiin monta heittoa ja palautukset ihan lähelle. Tämä kuitenkin vaatii sen että siinä vaiheessa kun Rivalla on lelu suussa ja se kääntyy kohti minua mun pitää olla aivan hievahtamatta, pikkusormikaan ei saa värähtää. Jos liikahdan pikkuisenkaan, niin Riva tiputtaa lelun. Silloin se jää tietenkin liian kauas että ehtisin hakea sen ja jähmettyä ennenkuin Riva taas kääntyy kohti mua... Olisi kiva kuulla mitä analyysia koiran ominaisuuksista joku viisaampi saisi tuollaisesta käytöksestä irti. Mutta pääasia että koiralla oli hauskaa.

Kotona otettiin vielä sisällä luovutusharjoituksia, joissa palkkasin Rivaa nappuloilla eteen luovutuksen jälkeen, ei sivullemenoa lainkaan.