Aamulla Rivalle n. 200 m, nameja 3-5 askeleen välein, ikä 20 min. Muodoltaan jälki oli J, lähtö lyhyestä sakarasta eli alkuun vähän suoraa, sitten loiva kaarros ja lopuksi pitkä suora.

Jäljen nosto meni Rivallakin pyörimiseksi, mutta kun jälki löydettiin niin sitten alkoi taas homma sujua. Vauhtia oli sopivasti ja koira oli keskittynyt töihin, kertaakaan ei vilkaissut taakseen vaikka oksat rasahteli kun astuin niiden päälle tai loppuvaiheessa kun yks kaks alkoi aika räväkkä kuuro. Kun tultiin jäljen "päähän" ja pysäytin sen riisuakseni valjaat, niin se oli ihan sen näköinen että työt jäi kesken. Ja kun vapautin sen niin se jatkoi poistumisjäljellä.

Iltapäivällä sitten esineilmaisuharjoitus, suora 50 m ja viisi esinettä. Luovutukset eteen istuen ja palkkasin siihen useammalla namilla ja sitten sivulle ja siitä lähetys uudelleen jäljelle. Jälki lähti liikkeelle aika vauhdikkaasti, mutta pysähtyi kuitenkin ensimmäiselle esineelle ja toi sen hyvin. Sen jälkeen jäljestysvauhti rauhoittui ja oli ok. Seuraavilla esineillä olisi taas tehnyt mieli jatkaa jäljestämistä esine suussa, joten annoin tuo-käskyn. Viimeisellä esineellä toi taas ilman käskyä mutta voisi tuoda varmemminkin. Esineet oli vaihtelevia käyttöesineitä ja yksi vanhanmallinen sahattu jälkikeppi. Pikkuisen tahtoi erilaisia esineitä pyöritellä suussa, pitäisi tehdä pitämisharjoituksia noilla epätavallisemmillakin esineillä.