Rivakin pääsi sunnuntaina vähän hommiin, kun torstain hakutreenitkin jäi väliin. Tein esineruudun valmiiksi ja otin alkuun vähän tottista. Seuraamista vähän pidempiä pätkiä käännöksillä ja temponvaihdoksilla, Riva seurasi oikein mukavasti. Sitten otin pysähdysliikkeet, maahanmeno kerrasta napakasti, istumisessa ensin maahan, mun käskykin oli ihan ihmeellinen. Uusi yritys ja silloin hyvä istuminen. Palkkasin molemmista pysähdysliikkeistä heittämällä pallon kopiksi, maahanmenossa kauempaa ja istumisessa ihan parin metrin päästä. Pysähdysliikkeiden jälkeen Riva meinasi muutaman kerran ennakoida istumista kun jatkoin vielä seuraamisella, tuohon pitää kiinnittää huomiota että ei ala ennakoimaan.

Tottiksen jälkeen sitten suoraan esineruutuun. Ruutu noin 30 x 50 m, kolme esinettä (ilmastointiteippirulla, muovinen kahvimitta ja vinkusiilin jämät), tuuli alueelle oikealta sivusta. Tein tehtävän tarkoituksella vähän hankalammaksi ja lähetin Rivan ensin oikeasta reunasta ettei se saanut tuulesta yhtä paljon apua. Ensimmäiseksi nousi teippirulla, kaartoi n. 40 metrissä vasemmalle ja sai alueen vasemmalla puoliskolla olevasta rullasta hajun. Toisella lähetyksellä nousi vinkusiili, se oli n. kymmenen metriä lähetyspaikasta suoraan edessä. Ja viimeisenä sitten kahvimitta sieltä viidestäkymmenestä metristä oikealta puoliskolta, sitä joutui jo hetken paikallistamaan ennenkuin löysi, ei ainakaan näöllä bongannut. Kaikkien esineiden ottaminen, tuonti ja luovutukset ok. Viimeisen esineen jälkeen hyppyytin koiran tutulle kivelle ja siihen kourallinen namia ja päälle vielä leikkiä sukkapallolla. Vähän oli parhaat tehot jo poissa, mutta työskenteli kiitettävän sitkeästi.

Rivan kanssa pitäisi nyt tosiaan ottaa itseään niskasta kiinni tuon tottiksen kanssa, se ei tarvitse kuin vähän viilausta, ja tuollaiset yhdistelmätreenit olisi myös hyviä. Niinhän se on kokeissakin että mahdollisesti heti peräkkäin pitää suorittaa useampi osio, eikä niin että yhtenä päivänä tottista ja toisena esineruutu ja kolmantena henkilöetsintä.